Untitled 1
Gehoord aan de biljarttafel
Bezoeker nr:
 
Op deze pagina's is plaats gemaakt voor de verhalen die de ronde doen rondom het biljart.
Als je ook een bijdrage wil insturen is dat natuurlijk meer dan welkom, meld u aan op de leden pagina.

Oudere tafelpraatjes
 
en de derde is geboren
 
Geschreven door: peter.
 
Zijn naam is ROBERT SCHEFFER, de derde NEDERLANDS KAMPIOEN van ons cluppie uit ijmuiden, zijn cijfers: gespeeld 7 punten 14 caramboles 210 beurten 232 moyenne 0,905 hoogste serie 10, met afstand de beste van het beste op het N.K. gehouden in Almere in het wel erg mooie biljartcentrum van b.v. Almere, nieuwe lakens en nieuwe ballen kosten noch moeite werden gespaart bij deze vereniging, organisatie, de bar en de keuken, perfect!!! Robert won moeiteloos al zijn partijen, totaal zonder tegenstand, van af de eerste wedstrijd als een echte driebander door het toernooi heen, liet zich niet van de wijs brengen door kaderjongens, maar bleef door steeds de juiste oplossing te vinden altijd het beste van het spel houden, en onder luid gejuich van de vele meegereisde supporters werd hij door de fantastische wedstrijdleiding tot nederlands kampioen verklaart, en dat is toch niet slecht, in 19 jaar drie n.k.kampioenen in een club van 12 leden!!
 
drie maanden
 
Geschreven door: peter.
 
Het is nu drie maanden geleden dat onderstaand verhaal plaats vond, totaal geen reactie van niemand niet, niet van de speler, niet van de betreffende club en al helemaal niet van het P.K. bestuurslid die het al helemaal niet interesseert het laatste nieuws is dan ook dat wij van b.c.kamperduin geen poultjes{kruimels}bandstoten meer zullen doen en slechts onze tafel enz. beschikbaar stellen voor het echte werk.
 
het is weer zo ver
 
Geschreven door: peter.
 
We hebben er weer een, een wegblijver een niet afschrijver een niet even bellendraak, daar zit je dan met je poultje van vier nou ja drie dus op maandagavond, twee scheidsrechters een schrijver en een barman tewachten op jan lul uit de ballentent, nee we noemen geen namen, dat vind MEINDERT PERFORS van B.V. SPORT niet leuk, mocht de zak dit ooit lezen wat niet te verwachten is, HARTELIJK BEDANKT!!!!!
 
roken
 
Geschreven door: peter.
 
Voor de zoveelste miljoenste keer wij hebben wel een rookhok dit in tegenstelling met wat er op de site van duinstreek staat, ze horen je niet, ze lezen je niet, en zien je niet staan, dus aan de webmaster van het kippenhok; WIJ HEBBEN EEN ROOKRUIMTE !!!!!
 
tot onze spijt
 
Geschreven door: peter.
 
Helaas moeten wij afzeggen voor de vriendschappelijke wedstrijd Cafe spoorzicht- Cafe kamperduin op 2 december, dit inverband met de gewestelijke finale van Robert waar de hele club bij betrokken is uiteraard, een andere keer misschien??? -------------------------------------- Rectificatie!! De ontmoeting met Cafe Spoorzicht op 2 december gaat gewoon door Het is alleen jammer dat Robert niet kan meedoen van wege de finales maar de finales worden overdag gespeeld en dus kunnen we Robert supporten en daarna zelf ballen bij Spoorzicht.