Untitled 1
   

 

Café Kamperduin is gevestigd in een mooi monumentaal pand aan de haven van IJmuiden.
Gelegen bij de populaire DFDS ferry IJmuiden - New Castle daardoor is het ook bekend als de “Last Pub To England” altijd handig als u toch moet wachten voordat u kunt inschepen om nog even wat te drinken in Café Kamperduin, geopend van Dinsdag tot en met Zondag vanaf 14:00uur.
Als u toch in de rij staat bij DFDS Seaways, loop dan gewoon even naar boven en kom gezellig even langs voor een kop koffie of een drankje.

De klaverjascompetitie is nu afgelopen, maar vanaf augustus gaat de klaverjascompetitie weer van start elke woensdagavond gezellig klaverjassen in café Kamperduin. Zin om gezellig mee te kaarten hou dan deze website in de gaten, zodra er meer informatie beschikbaar is leest u dat hier.

Op deze mooie locatie speelt de Biljartclub Kamperduin haar thuis wedstrijden.
In Kamperduin staat het beste “kroeg” biljart in de wijde omgeving het biljart wordt dagelijks onderhouden en verkeerd altijd in top conditie.
De wedstrijden worden gespeeld in het district Duinstreek van de KNBB.
Op de maandagavond vanaf 19:30uur speelt het eerste team de thuiswedstrijd en op dinsdagavond vanaf 19:30uur spelen het tweede en derde team om en om hun thuiswedstrijd, uiteraard alleen als er een thuiswedstrijd gepland staat. Supporters zijn meer dan welkom natuurlijk.

Op donderdagavond is er de gezellige clubavond, biljartclub Kamperduin heeft op dit moment 10 leden die op de donderdag een clubcompetitie tegen elkaar biljarten.

 
 
Café Kamperduin
Bik en Arnoldkade 12
1975 CG IJmuiden
0255 534213
info@bckamperduin.nl
 
Het is sterk aan te raden om Google Chrome te gebruiken als uw standaard browser voor deze en alle andere websites

 
 
ste bezoeker.
 
22 augustus start de competitie weer met dit seizoen drie teams van Kamperduin die alle drie gaan driebanden.
Kamperduin 1 & Kamperduin 2 komen uit in KNBB District Duinstreek - B1 en
Kamperduin 3 in KNBB District Duinstreek - B2 uiteraard zijn toeschouwers welkom.
   
Moyennegrenzen Libre - Moyennegrenzen P.K.